به وب سایت ما خوش آمدید

طرز تهیه فالوده شیرازی

توسط : Pakhsh Shetaban تاریخ :‌ 26 تیر 1397, 16:09 دسته بندی : وبلاگ

طرز تهیه فالوده شیرازی

در فصل گرم تابستان یکی از محبوب ترین دسر های تابستانی فالوده شیرازی هست که واقعا خوشمزه و لنگه نداره فالوده  شیرازی یک نوع دسر سنتی با طعمی فوق العاده هست که قدمت چندین ساله داره ما در این مقاله قصد داریم فوت و فن یک فالوده شیرازی خوشمزه رو به شما یاد بدیم که شما هم در منزل برای خودتون و خانواده هاتون درست کنید و لذذت ببرید پس با پخش شتابان همراه باشید.

 

چه چیز هایی لازمه 

  • 250 گرم نشاسته
  • 2 لیوان آب
  • یک‌سوم لیوان گلاب
  • آبلیمو به میزان لازم

 طرز تهیه فالوده شیرازی

ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود 20 دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.

همچنین میتوانید دیگر مطالب را در اینجا مطالعه فرمایید.

 

مطالب مشابه



کلیه حقوق محفوظ و متعلق به پخش شتابان است. | آندیالند
انصراف
شتابان